WTF?

Di velt iz nisht shvarts un vays. Hétköznapi ajvékolás.

Erről van szó

  • Myller: Oké oké, de rossz helyre írtad a hozzászólásodat. :( (2012.07.25. 21:09) Village people
  • Myller: Komolyan ezért a kommentért képes voltál billentyűt ragadni? Hát ezért is kár volt, barátom. :) (2012.07.25. 21:09) Visszatértem, szevasztok!
  • Ezt a népet sajnáljam?: ezért kár volt. ide legalábbis. inkább erecbe menj. (2012.07.25. 10:28) Visszatértem, szevasztok!
  • septem: Sinka meg Szabó? Te egy nagyon csőlátású ember lehetsz, vagy igazodáskényszerben szenvedsz. (2012.07.24. 22:52) Village people
  • Myller: Deal. :) (2012.07.19. 12:52) Visszatértem, szevasztok!
  • Utolsó 20
















Creative Commons Licenc

Ballag már a vén diák...

2010.05.02. 11:42 | Myller | 4 komment

Címkék: család ballagás lol vicces hülye emberek idiótaság felhajtás

(prológus: Jajj, ne haragudj, de sietnem kell a fodrászhoz! Ne is mondd, kész rohanás az életem, kora reggel már voltam a kozmetikusnál. Kész őrültek háza van. Ballag a lányom. Elég nagy nyűg ez a családnak, anyagi téren is. De hát mit lehet tenni? Minden ember életében egyszer van csak ilyen alkalom, meg hát nagyon büszkék vagyunk a Fruzsikára. Színjeles tanuló, az ELTE-re akar tovább menni. Pszichológiára. De már késésben vagyok, szóval... Őőő... Ajándékot? Elmegyünk vacsorázni. Az egész család. Jönnek a nagyszülők, meg a rokonság is. Egyszer az életében mindenki megengedhet magának ennyi luxust. Persze ez a nap a ballagókról szól. Meg még veszünk neki nyakláncot. Ezüstöt. Most az a divat. Meg kap hozzá egy szív alakú Swarovski medált. Nem olcsó, de mondta, hogy ilyet szeretne. Szorgalmas lány, megérdemli. Nem iszik, nem dohányzik, nem bulizik, nem fiúzik. Nem csinál olyan marhaságokat, mint a legtöbb tini. Amúgy sem engedem neki, hogy barátja legyen. Elsősorban a tanulásra kell koncentrálnia, ráér majd akkor társat keresni, ha lediplomázott és van már biztos állása. Amúgy is jó sok pénzt beleöltünk már a taníttatásába. Különtanárokhoz járattuk, nyelvtanfolyamokra. A nyelvvizsgái sem voltak olcsók. Minden évben a tankönyvek, meg az osztálypénz. 50 ezer forintba került a tablójuk. A szalagavatóra meg báli ruhát kellett kölcsönözni. A kosztümöt is meg kellett venni, 25000 Ft. Ha összeszámolom, egy nagyobb családi ház is kikerülne abból a pénzből, amit eddig a gyerekeinkre költöttünk. De már tényleg mennem kell. Sőt még a csokrot is el kell hoznom. Majd még beszélünk! Sziaszia...)

Pistiii, Pistiii, feltöltötted az elemeket?! Légy szíves, rakd bele a kamerába, meg a fényképezőgépbe őket. Mert én nem tudom, hogy kell, azért... Jaaajjj Pistiiii!!! Mi'csiná'jak? Letörtem azt a kis pöcköt. Várj, megragasztom celluxszal... Andris, ott van elől a ruhád. Ki van vasalva. Pista, ne azt az inget vedd, direkt előraktam a szebbiket. Azért már igazán megtanulhatnád, hogy kell megkötni a nyakkendőt. Andris, hogy nézel ki?! Tűrd be az ingedet a nadrágodba! Nem érdekel! Tűűűrd be!!! Úgy. És ne a tornacipődet vedd fel, hanem az ünnepit. Lemostam és kiboxoltam. Pisti, a tiédet is. Hogy áll rajtad az a zakó?! Mint tehénen a gatya. Mindjárt megigazítom. Várjatok meg, olyan hülyén áll a hajam, meg még ki kell húzni a szemem alatt... Addig üljetek be az autóba! A fenébe! Megyek már, megyek, nem kell dudálni! (Tűsarkú-csattogás) MEHETÜNK...

(intermezzo: Kinél van a kamera? Andris, nem úgy volt, hogy te hozod?! Már megint azon a hülye számítógépes játékon járt az eszed, mi?! Pista, menjünk vissza! [fékcsikorgás, az út hátralévő részében néma csend...])

(Igazgató Úr szónoklata közben) Andriskám, nézd meg, hogy nem kenődött-e el a sminkem... Nézzétek, ott áll a Fruzsi! FRUZSIKÁÁÁÁM, MOSOLYOGJ!!! ITT REPÜL A KISMADÁR! Miért fordult el? Lehet, hogy észre sem vett minket... KISLÁNYOM, MOSOLYOGJ A KAMERÁBA!!!

Hátsó sorban álló dühös szülők kórusa: Nem maradnának csendben végre?!?!

(Fruzsianyuka sértődötten néz...) Andris, te fogod odaadni majd a virágcsokrot. Vigyázz rá, mert TÍZEZER FORINTBA KERÜLT! Ne úgy tartsd, mert letörik! (...) Ez olyan szomorú, van nálad zsebkendő, Pisti? És nálad, Andriskám? Hányszor mondtam, hogy tegyetek zsebkendőt?! (hüpp-hüpp-szipp-szipp) Találtam a táskámban... Nektek nem kell? Hogy lehettek ilyen szívtelenek és érzéketlenek? Pista, te nem sírtál a ballagásodkor? Én végigbőgtem az egészet. Nagyon jó kis közösség volt az én osztályom, nagyon jó...  Andris, most már odaadhatod a csokrot. Hát nem édesek? Mosolyogjatok! Le lesztek fényképezve! Apa meg kameráz... Drágám, megfogod a táskámat, meg a fényképezőgépet? Ugye a szemfestékem nem folyt el a sírástól? Most már jó? Akkor közéjük állok. Ne csak videózz! Csinálj képeket is, jó sokat! Felrakjuk majd iwiwre... Jönnek mamáék is. A Lajosék is ott vannak hátul, szólj nekik! Biztos ők is akarnak a Fruzsival fényképezkedni. Drágám, neked is legyen a Fruzsikával közös képed! A fenébe, kislányom, mit jelent az, hogy "Lov batteri"? Egyedül te tudsz angolul... Pistaaa, Fruzsi azt mondja, hogy lemerültek az elemek, van nálad másik? Mindegy, majd otthon csinálunk még képeket. Bár az étteremben is jó lett volna... Biztos a gyerekek is éhesek, szerintem menjünk, és üljünk be valahová vacsorázni...

A bejegyzés trackback címe:

https://minimalmyller.blog.hu/api/trackback/id/tr421968210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása